Marije Schrijft

Persbericht hippische wedstrijdweek

Voor mijn eigen 'cluppie' LR&PC Ruurlo schreef ik dit persbericht om de hippische wedstrijdweek aan te kondigen. Het werd onder andere in het Achterhoek Nieuws gepubliceerd. De wedstrijdweek was (weer) succesvol: mooi weer, enthousiaste deelnemers en leuk publiek. Kers op de taart was mijn eigen 'rentree' in de wedstrijdring, waarbij ik zelfs een 1e en 2e plaats behaalde in de M1-dressuur. 

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195