Marije Schrijft

Dressuur - Demi Vermeulen

Afbeelding galerij

Voor het online Dressuur Magazine van oktober interviewde ik dressuuramazone Demi Vermeulen, die een individuele zilveren medaille won op de Paralympics in Rio de Janeiro. Als kind kreeg ze te horen van de doktoren dat ze 'nooit topsporter zou worden'. Nou, dat pakte wel even anders uit. Aan haar doorzettingsvermogen, moed en kracht kunnen heel veel mensen een voorbeeld nemen! (klik op de afbeelding voor het complete artikel)

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195