Marije Schrijft

Phryso - Serie harnachement

Afbeelding galerij

Het gareeltuig, de spanriem, cabrioletschoft of de broek: nooit geweten dat er zoveel te vertellen valt over tuigen voor Friese paarden. Heel wat geleerd dus! In de aflevering 'Tuig' uit de driedelige serie Harnachement vertelt 'TuigenTom' er alles over. In de andere delen kwamen een zadelmaker en bitfitter aan het woord. De fotografie heb ik ook verzorgd. (Klik op de afbeelding voor het gehele artikel)

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195