Marije Schrijft

'De boer op' voor Nieuwe Oogst

Regelmatig schrijf ik artikelen voor Nieuwe Oogst, het blad van boerenbelangenorganisatie LTO. Voor reportages ga ik letterlijk 'de boer op'. Dat levert altijd interessante ontmoetingen en een kijkje in de keuken van gepassioneerde ondernemers op. Die passie en liefde voor het vak - en de dieren - breng ik graag over op papier. Ook als het gaat om een sector die nogal eens onder vuur ligt in de publieke opinie. Juist die verhalen moeten we eerlijk vertellen. Zoals in dit artikel. 

 

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195