Marije Schrijft

Voor even redacteur bij GD

Al eerder had ik wat voor de Gezondheidsdienst voor Dieren geschreven. Naar wens, want ik werd gevraagd om vier maanden lang parttime als redacteur bij te springen, als invaller voor een zwangerschapsverlof. Leuk natuurlijk! En stiekem ook wel een flashback naar mijn oude functies als redacteur en bladcoördinator. Het maken van de bladen Schaap en Geit, GD-katern in Hippisch Ondernemer, Pluimvee en Update horen bij mijn tijdelijke taken. Interessant en nuttig werk, in een superleuk bedrijf!

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195