Marije Schrijft

Leefbaarheidsvisie Kleine Kernen

Hoe houd je de leefbaarheid in kleine dorpjes op het platteland op peil? Dat tekende ik namens de zes samenwerkende dorpsbelangenorganisaties van de kleine kernen in Oost Gelre op in de Leefbaarheidsvisie 2.020. Samen zorgen zij dat het goed wonen, werken, leven, recreëren, sporten en spelen is in die kleine kernen. Aan zo'n prachtige klus hielp ik, samen met Lisette Hissink van Hisslink, natuurlijk graag mee! We maakten er zelfs nog een fietsrouteboekje bij en er verscheen een prachtige film over dit project. 

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195