Marije Schrijft

Webteksten en pr voor Bomers (dier)fysiotherapie

Jill Bomers runt een goedlopende humane fysiotherapiepraktijk in Borculo en een dierfysiopraktijk/pensionstal in Groenlo. Al jaren verzorgt Marije diverse communicatiemiddelen voor Jill. Zo schreef ze de teksten voor de websites, verzorgt ze persberichten en advertorials als er wat nieuws te melden is en maakt ze soms social media posts. Een mooie samenwerking dus. Jill over Marije: "Ik hoef maar een paar dingen te zeggen of appen en Marije maakt er een tekst of bericht van die precies is zoals ik het voor ogen had!"

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195