Marije Schrijft

Communicatie voor IEKC Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde, op de plek van de oude Ludgerusschool, verrijst een uniek Integraal Educatief Kind Centrum. Onder het motto 'samen onder dak' bundelen verschillende scholen voor (speciaal) basisonderwijs, kinderdagopvang en zorg hun krachten. Samen met Lisette Hissink van Hisslink verzorgt Marije de communicatie van dit grote project, zoals de website, nieuwsbrieven en persberichten. In de zomer van 2020 wordt begonnen met de bouw van het kindcentrum, de oplevering staat voor medio 2021 op de planning.

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195