Marije Schrijft

Bit - Rafael Soto

Afbeelding galerij

Soms heb je een interview dat je lang bijblijft. De ontmoeting met Rafael Soto is er zo één. De Spaanse dressuurlegende was maar even in Nederland en had een half uurtje voor een interview. Desondanks werd het een boeiend gesprek, nam Soto alle tijd en bleek het een erg charmante heer. Met ook nog eens een intrigerende visie over paarden. Ik hoop altijd maar dat ik dat enigszins heb kunnen overbrengen in het artikel.

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195