Marije Schrijft

Nieuwe website Brennerhoeve

Afbeelding galerij

Voor springruiter Jurre van Bommel ontwikkelde Marije samen met webdesigner Lisette Hissink van Hisslink een gloednieuwe site. Marije schreef de teksten (Nederlands en Engels), maakte een aantal foto's en verzorgt nog steeds de nieuwsvoorziening. Het resultaat mag er zeker zijn! Neem zelf eens een kijkje op www.Brennerhoeve.nl.

Diensten

Of het nu gaat om journalistieke artikelen, communicatie-advies of een compleet crossmediaal plan om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening; Marije Schrijft het graag voor u.

Lees meerPortfolio

Van diepgravende interviews tot agrarische reportages. Van commerciële artikelen, PR en communicatie voor bedrijven, tot webteksten, blogs en social media-updates; neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195