Marije Schrijft

Phryso - Serie harnachement

Afbeelding galerij

Het gareeltuig, de spanriem, cabrioletschoft of de broek: nooit geweten dat er zoveel te vertellen valt over tuigen voor Friese paarden. Heel wat geleerd dus! In de aflevering 'Tuig' uit de driedelige serie Harnachement vertelt 'TuigenTom' er alles over. In de andere delen kwamen een zadelmaker en bitfitter aan het woord. De fotografie heb ik ook verzorgd. (Klik op de afbeelding voor het gehele artikel)

Marije Schrijft...

Teksten met de juiste toon, altijd passend bij u, uw doelgroep en het medium. Of het nu gaat om journalistieke artikelen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening, Marije Schrijft het graag voor u en kan u desgewenst helpen met fotografie en beeld.

Lees meerMarije Schreef…

Veel hippische artikelen, mooie interviews, sfeervolle reportages en interessante achtergrondverhalen, maar ook nieuwsberichten en teksten voor websites. Neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195