Marije Schrijft

Vee & Gewas - Mooie momenten van boerinnen

Een uitstapje naar mijn 'oude' werk, schrijven over de agrarische sector. In dit geval boerinnen. Voor één keer zwaaide Franska Stuy, destijds hoofdredacteur van Libelle, de scepter over de landbouwbladen van Agrio Uitgeverij. Dat resulteerde onder meer in deze serie over de mooie momenten die boerinnen beleven op de boerderij.

Marije Schrijft...

Teksten met de juiste toon, altijd passend bij u, uw doelgroep en het medium. Of het nu gaat om journalistieke artikelen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening, Marije Schrijft het graag voor u en kan u desgewenst helpen met fotografie en beeld.

Lees meerMarije Schreef…

Veel hippische artikelen, mooie interviews, sfeervolle reportages en interessante achtergrondverhalen, maar ook nieuwsberichten en teksten voor websites. Neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195