Marije Schrijft

Extra - Dag op pad met Cor Loeffen

De KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch staat steevast al maanden van te voren in de agenda en tijdens de dressuurdag(en) ben ik de ganse dag op de tribune te vinden. Dit was echter de eerste keer dat ik er ook op een springdag was en dan ook nog om hengstenkeuringscommissievoorzitter Cor Loeffen op de voet te volgen. Ik mocht nog net niet in de kooi, maar verder is zo'n kijkje achter de schermen natuurlijk super interessant. 

Marije Schrijft...

Teksten met de juiste toon, altijd passend bij u, uw doelgroep en het medium. Of het nu gaat om journalistieke artikelen, commerciële content of (online) nieuwsvoorziening, Marije Schrijft het graag voor u en kan u desgewenst helpen met fotografie en beeld.

Lees meerMarije Schreef…

Veel hippische artikelen, mooie interviews, sfeervolle reportages en interessante achtergrondverhalen, maar ook nieuwsberichten en teksten voor websites. Neem eens een kijkje in eerder werk van Marije.

Lees meerOver Marije…

Van jongs af aan was Marije Stomps met woorden bezig. Op de basisschool verschenen er al ‘artikelen’ van haar hand in de schoolkrant en – als ze niet met haar andere hobby, de paarden – bezig was, zat ze met haar neus in een boek.

Lees meer© Marije Schrijft | Barchemseweg 68 | 7261 DE Ruurlo | 06-52091081 | info@marije-schrijft.nl | KvK 59212195